دانشکده مهندسی آب و خاک

اردوی جهادی ارزیابی کیفیت آب شرب با بیوسنسور طرح شهید احمدی روشن برگزار شد

موضوع کیفیت آب شرب روستاها یک موضوع استراتژیک در حوزه امنیت غذایی به شمار می‌رود. از آنجا که ارزیابی کیفیت آب شرب در دسترس روستاها می‌تواند نقش قابل توجهی در سلامت جامعه روستایی داشته باشد، برنامه‌ای در تاریخ 9 شهریورماه با حضور دکتر کیوان آصف‌پور وکیلیان عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان راهبرهسته طرح شهید احمدی روشن بنیاد نخبگان استان گلستان در دوره ششم با عنوان «بیوسنسور قابل حمل هوشمند برای تشخیص دقیق و سریع آلودگی‌های آب» و اعضای دانشجویی هسته برگزار گردید. در این طرح، دستگاهی قابل حمل به منظور ارزیابی سریع کیفیت آب ساخته شده است و در راستای رسالت فرهنگی طرح، برنامه اردوی جهادی به منظور نمونه برداری و ارزیابی کیفیت آب شرب روستاهای شهرستان بندرگز برگزار شد. در این برنامه، ابتدا جلسه‌ای در بخشداری شهرستان بندرگز با حضور بخشدار شهرستان و کارشناسان آب و فاضلاب در خصوص شرایط کیفیت آب منطقه برگزار گردید و در ادامه، با نمونه‌برداری از آب شرب چندین روستای شهرستان بندرگز، عملکرد دستگاه بیوسنسور توسعه یافته مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین، در جلسات فرهنگی با اعضای شورای دهیاری روستا، دانشجویان هسته با مشکلات روستاها آشنا شدند تا شروعی بر طرح‌های آینده مسئله‌محور هسته و افزایش انگیزه دانشجویان برای رفع نیازهای روستاهای استان گلستان باشد.

تاریخ ارسال خبر :   11 شهریور 1401 - 11:58    |     تعداد بازدید :   406
 ارسال کننده :   رابط انفورماتیک دانشکده    |      کد خبر :   16229
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      11 شهریور 1401 - 11:58    |    کد خبر : 16229