دانشکده مهندسی آب و خاک

جلسه معارفه نودانشجویان دوره کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم برگزار شد

جلسه معارفه نودانشجویان دوره کارشناسی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم با حضور اعضای هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و دانشجویان ورودی 1401 رشته‌های مهندسی مکانیک بیوسیستم و مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی در تاریخ 16 آبان‌ماه 1401 برگزار شد. در این جلسه، ابتدا دکتر احمد عباس‌زاده مایوان، مدیر گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم ضمن عرض خوش‌آمد به نودانشجویان دوره کارشناسی، به معرفی سرفصل‌های درسی دوره چهارساله هر دو رشته پرداخته و مهمترین نکات آموزشی و سوالات متداولی که دانشجویان با آنها روبرو هستند، را بیان کرده و قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه را برای دانشجویان تشریح کردند. سپس دانشجویان ویدئوی معرفی امکانات گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم را مشاهده کردند. در انتهای جلسه، هر یک از اعضای هیأت علمی گروه به طور جداگانه برای دانشجویان آرزوی موفقیت کردند و مهم‌ترین دغدغه‌های آموزشی خود که ممکن است دانشجویان در دوران تحصیل با آنها درگیر باشند را مطرح کردند.

تاریخ ارسال خبر :   17 آبان 1401 - 18:45    |     تعداد بازدید :   443
 ارسال کننده :   رابط انفورماتیک دانشکده    |      کد خبر :   16365
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      17 آبان 1401 - 18:45    |    کد خبر : 16365