دانشکده مهندسی آب و خاک

نشست تخصصی چالش‌های مکانیزاسیون پنبه در استان گلستان برگزار شد

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال 1401، نشست تخصصی با موضوع چالش‌های مکانیزاسیون پنبه در استان گلستان توسط دانشکده مهندسی آب و خاک با همکاری مؤسسه تحقیقات پنبه کشور و انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک بیوسیستم (که تبلیغات کارگاه آموزشی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را بر عهده داشتند) رأس ساعت 13 یکشنبه 1401/10/11 با حضور سخنرانان محققین و اساتید دانشگاه، کارشناسان جهاد کشاورزی استان و کشاورزان نمونه منطقه آغاز شد.

این نشست با خوشامدگویی به حاضرین جلسه توسط دکتر فرشاد کیانی رئیس دانشکده مهندسی آب و خاک آغاز گردید و پس از شرح موضوع جلسه و اهداف نشست تخصصی توسط دکتر عباس رضایی اصل، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان، دکتر شهرام نوروزیه عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات پنبه کشور به معرفی انواع ماشین‌های مکانیزاسیون کشت و برداشت پنبه پرداختند. در ادامه، مهندس مریم برزنونی رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه جهاد کشاورزی استان گلستان سخنانی در زمینه وضعیت اراضی قابل کشت استان گلستان، اهمیت راهبردی کشت پنبه در این استان، و همچنین جهت‌گیری‌هاي برنامه‌های توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در طرح جامع مبتنی بر اهداف توسعه بخش کشاورزی ارائه کردند. در ادامه، کارشناسان مؤسسه تحقیقات پنبه و جهاد کشاورزی استان به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش‌های مکانیزاسیون پنبه پرداختند و کشاورزان منطقه مشکلات موجود در خصوص کشت پنبه را بیان کردند. در پایان، با جمع‌بندی مسائل مطروحه و ارائه راه حل و بررسی امکان همکاری‌های آتی میان مؤسسه تحقیقات پنبه کشور، سازمان جهاد کشاورزی، و دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان در قالب طرح‌های تحقیقاتی مشترک، جلسه در ساعت 15 به پایان رسید.

تاریخ ارسال خبر :   12 دی 1401 - 08:30    |     تعداد بازدید :   410
 ارسال کننده :   رابط انفورماتیک دانشکده    |      کد خبر :   16546
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      12 دی 1401 - 08:30    |    کد خبر : 16546