به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشینهای صنایع غذایی، در تاریخ شنبه 11 اسفند 1403 بازدید علمی دانشجویان از کارخانه تولید روغن خوراکی ورژن در شرکت کشت و صنعت آبکار گلستان، شهرک صنعتی آققلا برگزار شد. هدف از این برنامه که با حضور تعدادی از دانشجویان به همراه دکتر احمد عباسزاده مایوان، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم برگزار گردید، افزایش آگاهی دانشجویان از مراحل تولید روغن خوراکی و اجزای مختلف کارخانه تولید روغن بود. در این بازدید، دانشجویان ابتدا با تاریخچه و اهداف کارخانه روغن ورژن آشنا شدند. سپس، مهندس شیخپور و دکتر عباسزاده مایوان به تشریح مراحل مختلف تولید روغن پرداختند. دانشجویان با فرآیندهای اولیه مانند انتخاب دانههای روغنی، استخراج روغن، تصفیه و بستهبندی آشنا شدند. علاوه بر این، دانشجویان با تجهیزات و ماشینآلات مورد استفاده در هر مرحله از تولید نیز آشنا شدند. این بازدید فرصتی ارزشمند برای دانشجویان بود تا با صنعت روغنسازی و چالشهای آن آشنا شوند.